Coșul este gol

Primul abonament de pânze din România

Indiferent de profesie, cu toții ne dorim sa găsim soluții care să ne ușureze munca. Dacă consideri ca te incadrezi in aceasta categorie, MetaGo este pentru tine!
MetaGo este un abonament care simplifică procesul de producție, te scapă de surprize neașteptate și oferă un grad de siguranță afacerii tale. Pentru o suma fixă, îți garantăm un număr fix de pânze panglică săptămânal sau lunar.

De ce este MetaGo soluția potrivită pentru afacerea ta?

Una dintre problemele cele mai des întâlnite în rândul proprietarilor de firme de cherestea este legată de selecția și menținerea personalului calificat, precum și instruirea costisitoare a angajaților pentru ascuțirea pânzelor.

O altă dificultate des intalnita si de multe ori neprevăzută este oprirea procesului de producție din cauza unor defecțiuni tehnice ale mașinilor de întreținere a pânzelor. Deși costurile reparațiilor sunt adesea ridicate, acestea pot fi nesemnificative în comparație cu pierderile cauzate de oprirea liniei de debitare, întârzierea comenzilor și mulțumirea clienților.

Abonamentul MetaGo va oferă soluția! Noi ne vom ocupă de întreținerea completa a pânzelor de ferăstrău. Așadar, verificarea, curățarea, sudarea eventualelor fisuri, tensionarea și planarea, ascuțirea si re-stelitarea, nu vor mai fi o povară pentru firmele de cherestea.

Mai mult de atât, în acest pachet este inclus și transportul pânzelor atat dus, cât și întors. Pe lângă asta, abonamentul vă pune la dispoziție două cutii pentru transportarea în siguranță a pânzelor .

5 pași simpli:

Prima etapa consta în completarea unui formular de solicitare date. În 24 de ore te vom contacta, iar în urma discuției, îți vom crea o ofertă personalizată.
Apoi, vom produce un set de pânze de test, care vor fi livrate la sediul firmei tale. Astfel, pânzele vor putea fi probate în condiții reale, iar noi ne vom asigura ca rezultatul final să fie în conformitate cu așteptările tale.
Următorul pas constă în comunicarea ofertei și alegerea abonamentului potrivit nevoilor tale.
După prima plata a abonamentului, vom începe producerea și livrarea pânzelor la sediul tău.

 Alegând acest pachet personalizat, vei primi numărul de pânze necesar, săptămânal sau lunar, direct la sediul firmei tale. Optând pentru abonamentul MetaGo, ai siguranța că bugetul anual alocat pentru achiziționarea și întreținerea pânzelor de ferastrău nu va suferi modificări.

Garanția MetaGo

La toate beneficiile enumerate mai sus, adăugăm și Garanția MetaGo, prin care ne asigurăm că activitatea ta de producție nu se oprește din cauza lipsei de pânze panglică. Astfel, ne luăm angajamentul sa plătim 5%/zi din valoarea abonamentului pe o lună, în cazul în care întarziem cu livrarea pânzelor.

De asemenea, te susținem și dacă afacerea ta întâmpină probleme. În situația în care ești nevoit sa intrerupi activitatea, îți oferim posibilitatea de a suspenda abonamentul pentru o lună. Iar pânzele nefolosite se pot raporta de la o lună la alta.

Dacă îți dorești să ai un grad mai ridicat de predictibilitate asupra costurilor, iar stabilitatea afacerii reprezintă o prioritate pentru tine, accesează acest LINK pentru a afla mai multe detalii!

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter si vei primi o data pe luna cele mai noi materiale pe e-mail. Ne gasesti si pe Facebook!

 

Abonare instiintare articol nou:

Comments powered by CComment

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish