Coșul este gol

Joburi si Cariera

Oportunitatile tale de viitor la Metamob

Esti in cautare de noi provocari? Doresti o cariera profesionala la o companie inovatoare de prestigiu?
atunci esti in locul potrivit! Metamob poate sa-ti ofere sarcini interesante si de mare diversitate, intr-un mediu de lucru cu inalte standarde de profesionalism. suntem o companie exigenta, orientata spre eficienta si rezultat.

succesul nostru nu ar fi posibil fara un personal devotat si motivat. Pentru Metamob, angajatii sai nu sunt un factor de cost, ci un factor de succes. Din acest motiv, compania asigura pentru angajatii sai oportunitati de recreere in timpul liber, cum ar fi: acces la sala de fitness si acces la bazin de inot.

toate departamentele functioneaza ca o mare echipa, impartasind aceeasi cultura organizationala, aceleasi valori si obiective. Cu toate acestea, fiecare departament are propria lui personalitate si aduce valoare companiei in modul sau propriu.

Daca esti convins ca Metamob este alegerea corecta pentru tine, aplica acum la joburile noastre vacante sau uzuale!

 

Candidatul ideal

Esti caracterizat prin pasiune, initiativa si creativitate. Esti orientat spre actiune, riguros in realizarea sarcinilor, foarte atent la detalii, ai simt artistic si estetic dezvoltat. Esti capabil sa efectuezi uneori timp indelungat acelasi tip de sarcini, ai un bun echilibru emotional, fiind capabil sa lucrezi eficient si in conditii de stres. Esti o persoana cinstita, onesta, inovatoare, deschisa la noi provocari. ai o personalitate deschisa, esti dispus sa evoluezi in timp si sa iti perfectionezi constant cunostintele din domeniul tau de activitate, nu esti fumator si ai un stil de viata sanatos.

 

Dece sa alegeti echipa Metamob?

Iata cateva raspunsuri ale colegilor nostri:

Aici am gasit un colectiv si o atmosfera de lucru care este potrivita felului meu de a fi si de a munci. Este locul in care-mi pot pune in aplicare tot ceea ce stiu. Este locul in care provocarile sunt la tot pasul. Este locul de munca in care seful meu ma impinge si ma ajuta in acelasi timp sa-mi depasesc propriile limite.

Am colegi superbi, cu care e o placere sa lucrezi. am sansa de dezvoltare personal si profesional.

Aici mi-am inceput cariera, sunt in continua dezvoltare, imi place ceea ce fac si simt ca sunt sustinuta de conducerea firmei si apreciata si de unii colegi.

Colectivul este primitor, oferind senzatia de familie. apreciez foarte mult oportunitatile de invatare, deschiderea celor din firma pentru a ajuta cu orice fel de informatii, este o atitudine foarte pozitiva cand vine vorba de a raspunde la intrebari tehnice. imi place ca exista deschidere spre noutate-desi nu este impartasita de toata lumea :) activitatea mea este lispita de monotonie si acest lucru mi se potriveste. apreciez foarte mult faptul ca programul de lucru poate fi si putin flexibil, atat timp cat nu iti neglijezi activitatea. Conducerea pare sa tina la oameni, consider ca este de admirat faptul ca se da prioritate angajatilor cand apar anumite oportunitati, se organizeaza diferite activitati menite sa uneasca echipa, toate acestea intaresc relatiile intre oameni.

 

Descrierea companiei

Societatea comerciala MEtaMOB a fost infiintata in anul 1994 cu scopul de a satisface cererea de scule si unelte pentru prelucrarea lemnului prin comercializarea acestora. Din anul 1997, METAMOB a inceput si activitatea de productie de panze panglica si panze de gater. activitatea societatii se poate imparti pe trei domenii, si anume: productie, servicii si comert.

In cadrul familiei Metamob activam in prezent peste 80 de angajati, multi dintre noi suntem membrii ai echipei inca de la inceputuri.

Cu pricepere, profesionalism si nu in ultimul rand loialitate, acestia sustin unitar atat procesul de productie cat si intretinerea relatiilor de strans parteneriat cu clientii, sau colaboratorii societatii. Relatiile cu partenerii, colaboratorii si clientii nostri s-au fructificat pozitiv de-a lungul timpului nu doar prin prisma produselor de cea mai inalta calitate pe care le producem si a serviciilor ireprosabile pe care le oferim, ci si din punct de vedere al politicii societatii noastre, care incurajeaza atat productia folosind metode prietenoase cu mediul cat si lucrul intr-un mediu curat, igienic, lipsit de fum de tigara.

Conducerea societatii noastre incurajeaza un mod de viata sanatos printre angajati, punand astfel la dispozitia angajatilor sai abonamente gratuite la sala de fitness, organizeaza periodic seminarii si evenimente in acest sens.

 

Citeste si articolul din revista angajatori de top.

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro