Coșul este gol

Calire

Este serviciul pe care il facem atat pentru panze noi cat si pentru intretinerea si reconditionarea panzelor aflate in uz. Il putem realiza panzelor panglica de tamplarie, panzelor panglica pentru ferastraie mobile la metru liniar si sudate la dimensiune.
Panzele panglica pentru ferastraiele mobile cu dintii tratati se executa la Metamob SRL cu varful dintilor dur de 58-61 HRC pe o adancime de 0,2-0,3 mm, iar miezul dintelui si corpul panzei isi pastreaza structura initiala fiind maleabile. Structura fina a taisului determina taieri netede si marirea durabilitatii taisului.

calirePrincipiul metodei consta in aceea ca varful dintelui se incalzeste pana la temperatura de calire, iar apoi se raceste rapid in aer. Tratamentul termic se face fara contact, realizandu-se in bucla conductorului CIF o incalzire regulata si egala a varfului dintelui. Racirea brusca se face rapid in mediul inconjurator si in materialul rece al corpului dintelui. Este o operatie simpla si nu necesita o cantitate mare de manopera.

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish