Edzés

Ezen szolgáltatásunk érvényes mind az új, mind a már használatban lévő fűrészlapokra. A következő termékeken tudjuk végrehajtani: asztalosipari fűrészlapok, szalagfűrészlapok mobil fűrészgépekre, méterben illetve méretre hegesztve.
Az általunk készített edzett fogú mobil fűrészgépekhez való fűrészlapok fogainak csúcsa 58-61 HRC keménységű 0,2-0,3 mm rétegmélységig, míg a fogcsúcs belseje és a fűrészlap alapanyaga megtartják eredeti, rugalmas állapotukat. A fogcsúcs finom szerkezete sima vágási felületet és a vágóél kopásállóságának növelését eredményezi.

calire

A művelet alapelve abban rejlik, hogy a fogak élét az edzéshez szükséges hőfokra felmelegítik, majd gyorsan levegővel lehűtik. A hőkezelés érintkezés nélkül történik átvezetve a fogcsúcsot a csúcsedzőgép nagyfrekvenciás indukciós hurkán, ezáltal egy egyenlő és szabályos felmelegítést érve el a fogazat élein. A  lehűtés gyorsan történik. Az edzés  egy egyszerű művelet és nem igényel nagy mennyiségű munkát.

Kapcsolat

Cím: 440122, Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu utca 102-106. szám, Szatmár megye
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Céginformációk

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish