Cégtörténet

A Metamob Kft 1994-ben a famegmunkáláshoz szükséges szerszámok értékesítésével kezdte meg tevékenységét. Azzal a céllal vezérelve, hogy magas minőségi követelményeknek eleget téve elfogadható áron és szállítási feltételekkel elégíthessük ki vásárlóink igényeit, 1997-ben a Metamob Kft szalagfűrészek és gatterlapok gyártásába kezdett.

Cégünk tevékenységét három csoportba sorolhatjuk: termelés, szolgáltatás és értékesítés. 

Termelési tevékenységünk magába foglalja asztalosipari szalagfűrészlapok, rönkhasító szalagfűrészlapok és gatterlapok gyártását.

Szolgáltásaink körébe tartozik a fűrészlapok karbantartása, technikai szaktanácsadás a fűrészlapok helyes és optimális kihasználására illetve a lendkerekek felületének szabályozása, melynek folyamán a felületi kopások megszünnek és ezáltal kevesebb anyagi ráfordítással jelentősen növekszik a vágás hatékonysága.

sediu

Kereskedelmi tevékenységünkhöz tartozik körfűrészek, gyalukések továbbá kiegészítők és segédeszközök értékesítése rönkhasításhoz valamint az asztalosipar számára.

A Metamob Kft 2007 májusában megszerezte a TÜV RHEINLAND által kibocsátott SR EN ISO 9001:2001-es minőségbiztosítási tanusítványt, majd 2010-ben az SR EN ISO 14001:2004-es környezetirányitási tanusítványt is, mely által a cég igazolja, hogy tevékenységét szabályozott és ellenőrzött körülmények között végzi. Az Európiai Unióhoz történő csatlakozás megköveteli a Metamobtól a folyamatos fejlődést, elsőrendű célként tűzve ki a kifogástalan minőségű szolgáltatást minden ügyfele számára.

Innovativ megoldásokat foganatosítva, cégünk folyamatosan fejlődik és igazodik a piaci igényekhez.

atelier

Kapcsolat

Cím: 440122, Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu utca 102-106. szám, Szatmár megye
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Céginformációk

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish