Műszaki szaktanácsadás

Igényelje bátran a Metamob Műszaki Szaktanácsadás szolgáltatását, amelyet azért hoztunk létre, hogy szakembereink segítséget tudjanak nyújtani Ön számára a nehézségei megoldásában. Felmérjék a fűrészgépének állapotát, szükséges-e a lendkerekek szabályozása, illetve szakmai tanácsot adjanak.

A felmérés során nemcsak a fűrészgép állapotát vizsgálják meg, hanem a fűrészlap karbantartására szolgáló szerszámgépekét is, annak érdekében, hogy hasznos szakmai tanácsokkal tudják segíteni ügyfeleinket a fűrészlap használatával  és karbantartásával kapcsolatban.

A szalagfűrészgép esetében megvizsgálják a lendkerekek és  a megvezető állapotát,  a csapágyak állapotát és viselkedését terhelés alatt és vágási sebességen. Ugyanakkor leellenőrzik az előtolás iránya és a rönktartó kocsi síneinek párhuzamosságát,  annak érdekében, hogy a vágott faanyag vastagsága állandó legyen. Beállítják a lendkerekek és a megvezetők helyzetét valamint a szalagfeszítő szerkezetet.

A fűrészgép ellenőrzése után szaktanácsadóink segít a megfelelő típusú fűrészlap kiválasztásában figyelembe véve a fűrészgép és a vágandó rönkök méretét, a vágandó fa  fajtáját, a vágási sebességet, a vágásnál megengedett eltéréseket, úgy hogy a repedések kialakulásának lehetősége a minimális legyen.
Vállaljuk a fűrészlap karbantartásával foglalkozó,  illetve élező- és hengerlőgép kezelőinek képzését is.

Kapcsolat

Cím: 440122, Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu utca 102-106. szám, Szatmár megye
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Céginformációk

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish