Referenciák

"Lecserélni a régi szalagfűrészt az újra, olyan mint, amikor a kerékpárt lecseréled egy robogóra." A Metamob szalagfűrészeivel lehetséges volt a vágási sebesség növelése közel 150%-al. A meghökkentő eredményeket hozó tesztre az Atero KFT-nél került sor.

ATERO SRL – Sebes, Fehér Megye, Románia 


Segesdi Fűrészüzem Termelő Szolgáltató Értékesítési KFT - Segesd, Somgy, Magyarország - Ügyvezető igazgató, Török Gyula


A Metamob cégben végre megtaláltuk a minőségi termékeket biztosító beszállítót. A szállítási határidők mindig be voltak tartva. A fűrészlapok első osztályúak, megfelelő módon vannak egyengetve és hengerelve, tökéletesen meg vagyunk elégedve. Így mi is jó minőségű termékeket tudunk biztosítani ügyfeleinknek.”

Mobil Braumwalder Sager AG, Svájc - Toni Braunwalder - Adminisztrátor

referinte2


“A Metamob által ajánlott és gyártott fűrészlapokkal sikerült fenntartani a termelést télen is, nagyon alacsony hőmérsékleten. A Romániai székhelyre látogatásunk alkalmával meggyőződtünk a modern technologiáról és az alkalmazottak szakképzettségéről. Elmondhatjuk, hogy a földrajzi távolság és a nyelvi különbségek ellenére, az együttműködésünk a Metamob céggel kifogástalan.”

Carl Sägewerk Leiße - Németország - Eickhoff Otger – Műszaki Felelős

liebe


"A Metamob számunkra profizmust, minőséget és barátságot jelent. Hiszünk a hosszútávú együttműködésben és nem pártolunk el akkor sem ha vonzóbb ajánlatokkal találjuk szembe magunkat. A Metamob azt nyújtja amire szükségünk van!"

Profilemn SRL - Tarcaia, Bihar, Románia 

profilemn


"A 3 legmegfelelőbb szó, amely jellemezné a Metamobot: komolyság, profizmus, együttműküdési készség. Mivel régóta együttműködünk, jól ismerjük a Metamob termékeinek minőségét és a módját ahogyan ezek eljutnak hozzánk, valamint a megértést amelyet az alkalmazottak tanusítanak."

RO Holz Industrie SRL - Viseu de Sus, Máramaros, Románia

Kapcsolat

Cím: 440122, Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu utca 102-106. szám, Szatmár megye
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Céginformációk

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish