A METAMOB KFT a sajtóban

Szalagfűrészek szakemberek számára

- Magyar Asztalos és Faipar, 2012 Július -

Sokan használják a szatmárnémeti Metamob által készített szalagfűrészeket – a Hutton István igazgató által bemutatott referencialistában az európai fafeldolgozó ipar „színe-java” szerepel– elsősorban azok a vállalkozások, amelyek magas minőségű termékeket állítanak elő.

Magyar Asztalos es Faipar 2012

Fűrészlapok Szatmárnémetiből

- Magyar Asztalos és Faipar, 2011 Február -

A Metamob Kft. 1997-től szalagfűrészlapok és gatterlapok gyártásával foglalkozik. A vállalkozás a romániai Szatmárnémetiben működik, jelenleg 60 alkalmazottal. Románia Európai Uniós csatlakozása óta a külföldi piacokon is jelen vannak és egyre intenzívebb exporttevékenységet végeznek. Termékeik igen megbecsültek többek közt a német, osztrák és svájci piacokon is.

Frszlapok Szatmrnmetibl

Hosszú távú stratégiákkal készülnek a jövőre

- Friss Újság, 2010 -

Míg a kis- és középvállalkozások többsége Szatmár megyében a puszta fennmaradásáért küzdött 2009-ben, addig a Metamob Kft ismét a legjobbnak bizonyult a szakterületén lévő cégek között Romániában és megkapta a Magáncégek Országos Toplistájának első díját.

Hosszutavustrategiakkal

Kapcsolat

Cím: 440122, Szatmárnémeti, Aurel Vlaicu utca 102-106. szám, Szatmár megye
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Céginformációk

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish