Coșul este gol

Despre METAMOB in presa

Metamob - Taiatul la nivel de arta

- Meridiane Forestiere, martie 2020-
Azi, în pragul aniversar a 25 de ani de existenţă, am ales să ne întoarcem în anul 1994, când tânărul Istvan Hutton, proaspăt absolvent al facultăţii de inginerie în electronică, a vândut primul colac de pânză ferăstrău panglică şi a dorit să-şi exploateze la maximum potenţialul, punând bazele companiei actuale.

Articol Meridiane Forestiere250

Metamob - In zodia Rebrandingului

- Intarzia, aprilie 2016-
Produsele Metamob au de luna aceasta o noua fata! Producatorul de panza panglica si panza de gater a trecut print-un amplu proces de rebranding astfel incat a lansat oficial in luna martie patru branduri: MetaBlade, MetaPremium, MetaPrecission si MetGold. „Am facut o unificare si o restructurare a logo-urilor pentru ca totul sa aiba o coerenta. Suntem optimisti in privinta rebrandingului si speram sa fie de ajutor clientilor”, a declarat Istvan Hutton, directorul companiei.

IntarziaCastor

 

Cautam talente in constructie si le construim mai departe

- Angajatori de top, editia de primavara -
Viitorul unei industrii depinde de calificarea specialistilor din domeniu. Este concluzia la care a ajuns conducerea companiei Metamob, principalul producator autohton de panza panglica si panze de gater. Unul dintre telurile permanente ale firmei din Satu Mare este intarirea echipei cu oameni care isi doresc sa se dezvolte si sunt insetati dupa informatii noi, in fiecare zi.


AngajatorideTop

Metamob - 15 ani de activitate

- Intarzia, decembrie 2012 -
Data de 27 noiembrie, sambata, a fost o zi speciala pentru societatea satmareana Metamob care a sarbatorit 15 ani de activitate productiva, cu doua evenimente: „Portile deschise Metamob”, urmat de petrecerea de aniversare la care au participat si au luat cuvantul parteneri, angajati, furnizori, oficialitati, dar si invitati de peste hotare. Bun prilej pentru a se uita înapoi si a deslusi planurile de viitor, evenimentul a prezentat o companie in plina dezvoltare.


Intarzia Metamob 15Anideactivitate

Aniversare 15 ani de productie

- www.satu-mare.ro, 28.10.2012 -
Sambata, 27 octombrie, la Satu Mare, a avut loc evenimentul de aniversare a 15 ani de activitate de productie a societatii satmarene Metamob SRL.


Primaria

Ferastraie panglica pentru profesionisti

- Intarzia, iulie 2012-
„In intreprinderea noastra din Romania, ”J.F. Furnir”, de o buna perioada de timp, utilizam doar panze ferastrau de la Metamob, intrucat acestea se rup foarte rar si au un ciclu de viata indelungat. Pe de alta parte aportul pret/performanta este unul corespunzator.”


prinochiiunuiaustriac ro

Firma Metamob vazuta prin ochii unui jurnalist austriac

- RWI, 2012 -
Putini sunt cei care divulga secretul excelentei functionari a propriilor ferastraie panglica: acestea sunt panze de ferastrau „made in Romania“, care, conform unor utilizatori entuziasti, se disting prin calitati speciale de rezistenta si fiabilitate.


RWI2012

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish