Coșul este gol

Targuri si evenimente

 

Targuri la care am participat in anul 2022

EuroBois - Franta, Lyon: 14 - 17 Iunie

HolzMesse – Austria, Klagenfurt: 31 august - 03 Septembrie

Drema – Polonia, Poznan: 15- 18 Septembrie 

 

Targuri la care am participat in anul 2021

Forexpo - Franta, Mimizan: 22 - 24 Septembrie

 

Targuri la care am participat in anul 2020

EuroBois - Franta, Lyon: 1 - 4 Februarie

Drema – Polonia, Poznan: 15- 18 Septembrie 

 

Targuri la care am participat in anul 2019

Las Expo - Polonia, Kielce: 13 - 15 Martie

Ligna – Germania, Hanovra: 10 - 15 Mai

 

Targuri la care am participat in anul 2018

Internationale Holzmesse, Klagenfurt, Austria: 29 August - 01 Septembrie
Drema – Polonia, Poznan: 11-14 Septembrie

Targuri la care am participat in anul 2017

Expo Wood - Romania, Brasov: 30 martie - 1 aprilie
Ligna – Germania, Hanovra: 22 - 26 mai
Drema – Polonia, Poznan: 12-15 septembrie

Targuri la care am participat in anul 2016

Expowood 2016 - Brasov, Romania: 20 - 23 Aprilie

Internationale Holzmesse, Klagenfurt, Austria: 01 - 04 Septembrie

BIFE - SIM 2016 - Bucuresti, Romania: 14 - 18 Septembrie

Evenimente

Lemnul a prins viata si a facut fericiti 11 pasionati de fotografie

Ce se intampla daca amesteci oameni harnici din industria lemnului cu pasiunea pentru fotografie, putina creativitate si un cont de facebook? Devi participant in competitia primaverii. Metamob a lansat in perioada 26 martie - 15 aprilie un concurs de fotografie cu tematica “Lemnul prinde viata”. La acesta competitie s-au inscris nu mai putin de 19 participanti care ne-au aratat cum prin inscusinta si talentul lor fotografic, au reusit sa redea viata lemnului lipsit de aceasta. Fotografiile au fost inscrise de participanti pe Facebook, iar cei care au primit cele mai multe like-uri s-au ales cu premii de exceptie: un voucher de cumparaturi Metamob in valoare de 300 lei pentru produsele noastre, 3 umidometre pentru lemn şi materiale construcţii Voltcraft FM-200 in valoare de 259 lei/bucata oferite de German Electronics SRL, doua seturi de becuri Led in valoare de 100 RON oferite de sponsorul nostru MetaSolar, doua vouchere in valoare de 150 RON pentru cumparaturi din libraria online a celor de la Books Express, trei statuturi Photosetup Membership VIP pentru discount-uri permanente la achizitionarea de aparate si accesori foto din magazinul lor online. In total au fost 11 castigatori care s-au bucurat de premile puse la bataie de Metamob si sponsori. Pe pagina Metamob de facebook puteti vedea fotografiile castigatoare, premiile si alte noutati despre noi. Multumim tuturor participantilor in concurs!


Castigatorul tabletei Asus Transformer Book este SC TINGO PROD IMPEX SRL

Astazi (09.04.2015) a avut loc tragerea la sorti pentru a afla numele firmei castigatoare a unei tablete Asus Transformer Book. Prin intermediul site-ului specializat www.tragerilasorti.ro, dintre participanti a fost extrasa societatea TINGO PROD IMPEX SRL din localitatea Valenii de Munte, judetul Prahova.
Dorim sa ii felicitam si pe aceasta cale si le multumim pentru informatiile furnizate in chestionar.Castigatorul tabletei Samsung este SC VALEN EST INDUSTRIES SRL

Astazi (21.03.2014) a avut loc tragerea la sorti pentru a afla numele firmei castigatoare a unei tablete Samsung Galaxy Tab III. Prin intermediul site-ului specializat www.tragerilasorti.ro, dintre participanti a fost extrasa societatea VALEN EST INDUSTRIES SRL din localitatea Surduc, judetul Salaj.
Dorim sa ii felicitam si pe aceasta cale si le multumim pentru informatiile furnizate in chestionar.

Metamob a sprijinit plantarea faptelor bune

Compania noastra a sustinut actiunea de plantare a 7.000 puieti de stejar in comuna Ardud, jud. Satu Mare. Evenimentul s-a desfasurat in data de 20.04.2013.
Plantam fapte bune in Romania” este o initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat, care isi propune implicarea societatii civile, a institutiilor publice, companiilor si publicului larg in plantarea, cresterea si protejarea de paduri in toata tara. Initiativa este realizata in contextul Anului Internațional al Padurilor si Anului European al Voluntariatului.

plantam

Cel mai bun furnizor de scule in 2013

Revista de specialitate Holzkurier din Austria a acordat in unanimitate titlul de cel mai bun furnizor de scule in 2013, pentru societatea Metamob.
Această decizie este o premiera deoarece este pentru prima data cand acest premiu mult dorit se acorda unei firme din Romania.

holzkurier

Aniversare 15 ani de activitate de productie

Cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate, in data de 27 octombrie 2012 au avut loc manifestarile:

Portile deschise Metamob
si
Petrecerea de aniversare

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish