Coșul este gol

ASISTENTA TEHNICA

Apelati la Serviciul de Asistenta Tehnica Metamob pentru a determina daca ferastraul Dvs. panglica are nevoie sau nu de rectificare sau pentru a rezolva problemele aparute in timpul activitatii de productie.

La o sesiune de asistenta tehnica se verifica atat ferastraul panglica din dotarea clientului cat si utilajele de intretinere a panzelor, astfel incat sa se poata da cele mai bune recomandari referitoare la regimul de lucru si modul de intretinere.

La ferastraul panglica se fac determinari statice referitoare la starea volantilor, starea ghidajelor, excentricitatea volantilor, precum si determinari dinamice referitoare la starea rulmentilor, la turatie si viteza de taiere.De asemenea, se verifica si regleaza paralelismul caruciorului si calea de rulare pentru asigurarea unei grosimi uniforme a scandurii obtinute. Se regleaza pozitia volantelor, a ghidajelor si sistemul de intindere.

Se dau recomandari referitoare la alegerea tipului panzei in functie de dimensiunile utilajului, esenta si diametrul bustenilor, viteza de taiere dorita, tolerantele acceptate in taiere, reducerea sau eliminarea fisurilor, aplicatii speciale.

Este posibil, de asemenea, instructajul operatorilor care lucreaza la intretinerea panzelor, respectiv la masina de ascutit si de tensionat.

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish