Coșul este gol

Sudare

Serviciul de sudare se executa atat la panglicile noi comandate de la noi pentru obtinerea panzelor panglica fara sfarsit cat si la cele deja folosite, benzi, cu sau fara dantura si tip bimetal.
Dimensiunile la care avem posibilitatea de a suda sunt cuprinse in urmatorul tabel:

  Minima Maxima
Latimea  [mm] 5 362
Grosimea  [mm] 0,5 2,41

Resudarea se executa panzelor panglica rupte, in cazul in care lungimea obtinuta prin sudare este mai mare decat lungimea minima la care se mai pot utiliza.

Prin resudare se urmareste cresterea duratei de folosinta a panzelor, contribuind direct la economisirea resurselor de materii prime si implicit, banesti.
Sudarea panzelor panglica se executa astfel incat, in zona de sudura, sa prezinte aceleasi caracteristici ca si restul panzei si anume:

  • zona de sudura sa aiba grosimea egala cu cea a panzei
  • sa nu modifice rezistenta mecanica a panzelor in zona respectiva
  • sa asigure liniaritatea spatelui panzei
  • sa pastreze pasul constant.

sudare

Prin sudura se mai reconditioneaza fisurile care apar la baza golului dintelui. De asemenea la panzele carora le lipseste din diferite motive un dinte acesta se reconditioneaza prin sudarea dintelui lipsa.

Vezi si sarma de sudura  

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish