Coșul este gol

Istoric

Din dorinta de a deservi piata cu produse de calitate la un pret convenabil si cu termene de livrare respectate, incepand din anul 1997, METAMOB a dat startul activitatii de productie de panze panglica si panze de gater, cu dorinta de a deveni partenerul de incredere al cat mai multor firme din domeniul prelucrarii lemnului.

Activitatea firmei este impartita pe trei domenii: productie, servicii si comert. In atelierele noastre se produc panze panglica tamplaresti, panze panglica pentru ferastraie mobile, panze panglica pentru debitat busteni si panze de gater, avand cea mai variata tipodimensiune din Romania. Oferim servicii de intretinere a panzelor, asistenta tehnica pentru a-i ajuta pe clienti sa utilizeze corect produsele noastre, dar si activitati de rectificare, proces ce cuprinde reprofilarea volantilor banzicului in vederea utilizarii lui eficiente.

Compania noastra comercializeaza si alte produse necesare industriei de prelucrare primare si secundare a lemnului cum ar fi panze circulare, cutite de rindeluit si diferite accesorii.

sediu

Din 2007, METAMOB a implementat sistemul de management al calitatii, conform SR EN ISO 9001:2001 iar ulterior in anul 2010 si sistemul de protectia mediului conform SR EN ISO 14001:2004.

Ne aflam intr-un continuu proces de cercetare si inovare pentru a va oferi cele mai bune produse dar si pentru a stabili parteneriate pe termen lung. Dezvoltarea profesionala si personala a clientilor si angajatilor nostri este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre. 

atelier

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish