Coșul este gol

Beneficiile clientului Metamob

Panze personalizate

100 panze personalizate

Rezultatele bune se obtin cu panze potrivite activitatii si utilajelor dvs. Noi va punem la dispozitie cea mai variata oferta de tipodimensiuni din Europa si una dintre cele mai flexibile linii de productie, pentru a va personaliza panza.


Sfaturile specialistilor Metamob

100 sfaturile specialistilor

Eficienta activitatii dvs. si durata de viata a sculelor depinde de utilizarea corecta a acestora. Prin serviciile de asistenta tehnica, rectificare volanti sau intretinere completa a panzelor, specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in domeniu.


Experienta se vede in calitatea produselor! 

100 experienta

Calitatea este unul dintre criteriile cheie cand cumparati un produs. Inca din 1997, am pus bazele retetei calitatii: utilaje performante, angajati calificati si un sistem de management al calitatii performant. Acestea sunt elementele care produc panza de calitate extraordinara pentru afacerea dvs.


Din parteneri de afaceri, in parteneri de cercetare si inovare!

100 parteneri cercetare inovare

Folositi produse care va ofera maximum de beneficii. Tehnologia si sistemul informatic folosite de noi permit monitorizarea duratei de viata a panzei comandate si curbei de performanta a acesteia.


Apeleaza la rutele de transport Metamob!

100 rute transport

Produsele ajung la dvs. in cel mai scurt timp posibil. Alegeti optiunea de transport potrivita afacerii dvs.: transport cu auto-utilitarele noastre, curierat rapid sau veniti personal in showroom-ul Metamob.


Alegerea dumneavoastra!

100 alegerea dvs

Acordati feedback, vreti rezultate! Tinem cont de feedback-urile, observatiile si sesizarile dvs. pe care le transformam in solutii. Suntem aici pentru dvs. datorita increderii pe care ne-o acordati. Apreciem referintele facute de clientii nostri!

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish