Coșul este gol

Salut!
Suntem echipa Metamob, un grup dedicat de profesioniști pasionați de prelucrarea lemnului și de inovația pânzelor de gater. 
Alegând Metamob, alegi mai mult decât simple produse - vei colabora cu o echipă de profesioniști dedicată, cu o viziune clară și o misiune bine definită.
Credem cu tărie în valori precum deschiderea minții, munca în echipă, un stil de viață sănătos, pasiunea pentru ceea ce facem și integritatea în toate acțiunile noastre.
Oferim calitate, aducând încredere și seriozitate în fiecare aspect al afacerii noastre. Respectăm întotdeauna termenele de livrare și avem o capacitate unică de a răspunde nevoilor individuale ale clienților noștri.
 
Te invităm să devii partenerul nostru în această călătorie și să descoperi valoarea adăugată pe care o poate aduce echipa Metamob afacerii tale!

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish