Coșul este gol

MetaTraining editia a patra - Mai 2022

Editia a patra a evenimentului MetaTraining s-a desfasurat in luna Mai, si a avut un real succes printre clientii nostri. 

Dupa o indelungata pauza de socializare, in luna mai, a avut loc cea de-a patra editie MetaTraining. A fost un moment oportun sa ne vedem din nou cu clientii si colaboratorii nostri, sa le oferim informatii din domeniul panzelor si a fabricilor de prelucrare a lemnului, si de ce nu, sa socializam!

Cea de-a patra editie MetaTraining a fost un eveniment complex, in care am incercat sa raspundem nevoilor clientilor pe mai multe domenii si teme de business. Am organizat atat seminarii instructive pe tematici tehnice din domeniul panzelor cat si prezentari pe diferite tematici de management si antreprenoriat.

Pentru clientii interesati de subiectele din domeniul panzelor, colegii nostri din Departamentul Tehnic au sustinut prezentari pentru a le oferi informatii complete cu privire la: 

  • conditiile de utilizare a panzelor
  • tensionarea panzelor
  • ascutirea panzelor
  • prezentarea produsului nostru de top- panza panglica MetaForce.

Editia aceasta s-a diferentiat fata de celelalte prin prezenta invitatilor speciali care au sustinut prezentari pe teme de management. Speakeri de top precum Eusebiu Burcas (Senior Consultant, Trainer&Financial Coach) a sustinut o prezentare pe tema “Cum sa iti cresti si consolidezi afacerea cu sistemul EOS”, Mihai Matyas (RJM Consult) a sustinut o prezentare cu tematica “Management pentru antreprenori”, Richard Hutton (CEO The Exponential Fund) a prezentat un seminar interesant intitulat “Cum sa devii liber financiar” si nu in ultimul rand Catalin Teodorescu (Director comercial- Wood Expert Industry) a prezentat clientilor diferite linii de debitat busteni.

Eusebiu Burcas

Eusebiu Burcas

In afara de aceste prezentari, pentru clientii nostri cea mai interesanta parte a evenimentului a constat in vizita productiei. Alaturi de angajatii din producție, acestia au asistat la toti pasii necesari pt prelucarea panzelor. Deasemenea au avut ocazia de a sta de vorba cu ei si a le adresa intrebari legate de serviciile noastre, fapt care i-a ajutat sa inteleaga mai bine domeniul nostru de activitate.

MetaTraining 2022

MetaTraining 2022

Feedbackul clientilor ne arata ca am reusit ceea ce ne-am propus prin organizarea acestui eveniment: sa avem o relatie profesionala cu ei si sa fim un partener de incredere, pe termen lung.

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter si vei primi o data pe luna cele mai noi materiale pe e-mail. Ne gasesti si pe Facebook!

 

Abonare instiintare articol nou:

Comments powered by CComment

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish