Coșul este gol

MetaTraining

Ne-am propus sa organizam periodic intalniri cu clientii nostri, in idea de a le impartasi din experienta noastra vasta si de a-i introduce in spatele cortinei, ca sa vada etapele crearii panzelor ferestrau. Astfel in data de 29 martie 2019 am organizat cea de a 2-a editie de MetaTraining. Prima editie a avut loc in luna noiembrie, anul trecut.

La MetaTraining au participat pana acum firme care activeaza in industria de prelucrare primara si secundara a lemnului din judetele Maramures, Salaj, Harghita, Mures, Teleorman, Neamt, Bacau, Bucuresti, Caras Severin. 4

La editia din martie am avut un invitat special, in persoana domnului Paul Teodorescu de la Wood Expert. Dansul a tinut o prezentare interesanta despre noile metode de prelucrare primara a lemnului, prezentand totodata si cele mai noi utilaje pe care le comercializeaza.

Colegii de la departamentul Tehnic si cei de la Cercetare&Dezvoltare au sustinut prezentari tehnice despre ascutire, tensionare, conditiile de utilizare necesare a panzelor de ferastraie panglica. Au avut loc si discutii libere, unde participantii au primit raspunsuri la intrebarile lor concrete. Turul firmei a fost foarte asteptat de catre participanti, ei parcurgand fiecare etapa prin care trece o panza, incepand de la danturare pana la controlul de calitate final.

Seara s-a incheiat intr-o locatie din apropiere unde clientii au participat si la o degustare de palinca.

De unde a venit idea organizarii a MetaTraining? Fiindca investim nu doar in reinnoirea parcului de utilaje si in instruirea angajatilor, ci si in clientii nostri. Doar impreuna si invatand unii de la altii putem excela in orice domeniu.

Daca doriti sa participati si Dvs la urmatorul eveniment, puteti sa va inregistrati trimitand un mesaj pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter si vei primi o data pe luna cele mai noi materiale pe e-mail. Ne gasesti si pe Facebook!

 

Abonare instiintare articol nou:

Comments powered by CComment

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish