Coșul este gol

MetaForce - o panza creata pentru taiere rapida si durabila

Ce factori luati in considerare inainte de a comanda o panza noua? Urmariti calitatea unui produs sau criteriul de achizitie este doar pretul? Noi va propunem un produs care intruneste cele mai bune caracteristici de calitate, functionalitate si noutate. Panza MetaForce.

Ne-am gandit ce tip de panza sa oferim clientilor nostri. Astfel am conceput impreuna cu cei da la departamentul de cercetare si dezvoltare, o panza panglica noua, destinat taierii cu viteze si durabilitate ridicata pe utilaje performante. Am facut mai multe teste cu panza si i-am ales numele de MetaForce, pentru forta lui uimitoare de taiere. Desi pretul este mai ridicat fata de pretul unei panze normale, investitia intiala in panze se amortizeaza foarte rapid.

Cum? In urma diverselor teste efectuate s-a demonstrat faptul ca panza MetaForce, taie cu o viteza de pana la 2 ori mai mare fata de o panza standard. De asemenea creste timpul de taiere intre doua ascutiri.

Aceste performante superioare se obtin datorita combinatiei optime a mai multor elemente constructive si anume:

1. Profil dinte special prin forma si dimensiunile sale
2. Profil de iarna aplicat pe o panza cu pas variabil
2. Tensionare speciala a panzei tip LTC care asigura o durata lunga de taiere.
3. Materialul panzei: banda de otel brand propriu de calitate Premium.

Pe ce utilaje le recomandam sa le folositi?

Se recomanda alegerea acestor panze pentru utilaje puternice si performante unde fluxul de fabricatie permite capacitatea mai ridicata si la liniile complet automatizate. Bustenii trebuie decojiti inainte de taiere si spalati, sau puteti opta pentru un pretaietor.

Noi va oferim testarea primelor panze comandate in prezenta specialistilor Metamob si instruirea personalului de exploatare, ca Dvs. sa va puteti bucura de beneficiile acestei panze.
E important sa respectati vitezele minime de taiere recomandate astfel veti putea scoate un randament mai mare al utilajelor Dvs. cu panzele MetaForce. Desigur livram panzele cu instructiuni de utilizare si depozitare ca sa aveti informatiile mereu la indemana.

Recomandam ascutirea si tensionarea panzelor la Metamob, asa puteti elimina cheltuielile cu intretinerea utilajelor. Si se evita aparitia fisurilor datorita modului de ascutire.

Cinci motive de ce sa alegi panzele MetaForce?

  • Sunt panze care se potrivesc pentru orice tip de lemn.
  • Profilul dintelui permite folosirea panzei in orice anotimp.
  • Pune in valoare performanta utilajului (media de taiere a cherestelei mai mare fata de cazul in care s-ar utiliza o alta panza).
  • Asigura o calitate superioara a taierii (taiere dreapta, suprafata mai fina a lemnului taiat, si eliminare buna a rumegusului).
  • Creste durata de taiere intre doua ascutiri (15 - 100%), depinde de aplicatie.

Cand doriti sa testati panzele noastre? Telefon: +40-261-711511, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter si vei primi o data pe luna cele mai noi materiale pe e-mail. Ne gasesti si pe Facebook!

 

Abonare instiintare articol nou:

Comments powered by CComment

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish