Coșul este gol

MetaPrecision- Garantia taierii precise a lamelelor, furnirului tehnic sau a semifabricatelor!

Descopera MetaPrecision! Panza destinata unei nise de clienti care doresc precizie ridicata in conditii de calitate si eficienta exceptionala pentru obtinerea lamelelor, furnirului tehnic și a semifabricatelor.

Panzele MetaPrecision sunt panze panglica stelitate pentru taieri de precizie destinate aplicatiilor speciale, unde cerintele dimensionale si de suprafata taiata sunt mari. Acestea se caracterizeaza prin grosime de dinte mic astfel pierderile de material lemnos sunt reduse in urma taierii lemnului.

MetaPrecision este o panza panglica destinata fabricilor de prelucrarea lemnului si cherestea pentru debitarea: 

- lamelelor 

-furnirului tehnic (foi subţiri de lemn obţinute prin taiere tangentiala)

- semifabricatelor cu tolerante dimensionale mici

Așadar acest produs este destinat unei nișe de clienți care doresc sa achizitioneze panze cu precizie ridicata in conditii de calitate si eficienta exceptionala pentru obtinerea semifabricatelor cu suprafata taiata fara rizuri si cu tolerante dimensionale mici.

MetaPrecision este perfect pentru taierea precisa a lamelelor deoarece datorita grosimii mici a dintelui se reduce pierderea de material, iar astfel eficienta creste (in special la speciile exotice). De asemenea datorita tehnologiei de fabricatie de inalta precizie, asigura taieri foarte precise si o calitate superioara a suprafetei de taiere.

Descriere tehnica si proprietati a produsului: 

Materialele folosite pentru fabricarea acestui produs, constau in oteluri cu proprietati speciale, cu rezistenta mai ridicata. Grosimile de banda folosite pentru aceste panze sunt cuprinse intre- 0,80 mm si maxim 1,00 mm. Latimile panzelor se incadreaza intre 50 mm si 100 mm. Dantura acestor panze poate fi cu pas constant sau cu pas vario.

Cerintele tehnologice pentru panzele MetaPrecision:

Aceste panze sunt prelucrate pe masini precise tip CNC (cu comanda numerica), care pot asigura  precizia prelucrarilor necesare cu tolerante de +/- 0.01 mm.

Utilizarea panzelor MetaPrecision

Performanta ridicata in utilizarea acestor panze poate fi obtinuta aplicand un regim de lucru corespunzator pe utilajele care permit reglarea vitezei panzei (viteza de rotatie) si a avansului de taiere. De exemplu pentru masinile de tip Wintersteiger, viteza panzei trebuie sa fie reglata la 30-38m/sec iar avansul taierii la 7-10m/sec.

Cerinte de livrare 

Inainte de livrare, se aplica banda de protectie a taisurilor dintilor iar legarea si impachetarea se va face cu colier de plastic sau sarma subtire evitand indoirea dintilori la legatura.

Cand doriti sa testati panzele noastre? Telefon: +40-261-711511, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter si vei primi o data pe luna cele mai noi materiale pe e-mail. Ne gasesti si pe Facebook!

 

Abonare instiintare articol nou:

Comments powered by CComment

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish