Coșul este gol

Compania Metamob prezenta la Targul Eurobois 2022

 

In luna iunie, colegii nostri din departamentul de Vanzari si departamentul Tehnic au participat la Eurobois, cel mai mare targ de prelucrare a lemnului din Franta care a avut loc in Lyon.

 Singurul targ comercial francez acreditat sa foloseasca eticheta EUMABOIS (Federatia Europeana a Producatorilor de Masini pentru Prelucrarea Lemnului), Eurobois a devenit un eveniment de referinta in Europa. De peste 30 de ani, targul Eurobois ofera vizitatorilor o concentrare de afaceri, schimburi si intalniri pentru a impulsiona dezvoltarea pe piata franceza si cea internationala.

                                        EuroBois2022 1                                                                                                                                

Salon Eurobois este un eveniment dedicat producatorilor de masini si echipamente de prelucrare a lemnului, produse si accesorii pentru industria mobilei, tehnici de recuperare a lemnului reciclat, digitalizarea productiei, robotica, produse si tratamente de suprafata si finisare.

Alaturi de alte companii din tari precum Italia, Germania, Elvetia, Spania, echipa Metamob a fost prezenta cu standul expozițional prezentand vizitatorilor brandurile noastre de top: MetaForce, MetaPrecision, MetaMotion.

In cele 4 zile de expozitie, colegii nostri au avut oportunitatea de a dezvolta afacerea intalnind clienti noi din tarile europene, de a creste notorietatea si vizibilitatea pe piata europeana si nu in ultimul rand de a promova produsele companiei.

EuroBois2022 2

A fost o expozitie de amploare unde cu siguranta vom fi prezenti si la editiile viitoare.

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter si vei primi o data pe luna cele mai noi materiale pe e-mail. Ne gasesti si pe Facebook!

Comments powered by CComment

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish