Întreținerea preventivă a pânzelor panglică este foarte importantă în ciclul vieții unei pânze.
Manipularea și depozitarea pânzei făcute în mod corect, contribuie la menținerea duratei de viață a lamei, reducând în același timp reparațiile întreținerilor de urgență.
Una dintre cele mai des întâlnite probleme cu privire la defecțiunile dinților este neprotejarea lor cu banda de plastic.
Soluția pentru a evita aceste incidente este una simplă:
În momentul în care se pregătește pânza pentru expediere la client, dinții pânzei se acoperă cu o bandă protectoare de plastic- astfel în timpul manipulării pânzelor și a transportului acestora, se evită ciobirea dinților prin lovire, tocirea prin frecare și chiar îndoirea dinților.
Pânza este legată într-o buclă iar protecțiile din plastic ajută la prevenirea deteriorării dinților lamei și a persoanelor care le manipulează.
Contactul cu dinții pânzei care nu sunt acoperiți este una dintre cele mai frecvente cauze de rănire de aceea este necesară prudența atunci când manipulați orice lamă.
Gateriștii sunt sfătuiți să păstreze acoperite pânzele care vin cu banda de protecție până în momentul folosirii acestora!
Așadar, rolul acestor benzi de plastic este de asemenea și de a evita accidentele și rănirea celor care manipulează benzile.
Un alt aspect important în ceea ce privește siguranța: manipularea pânzelor se face mereu cu dinții în partea opusă față de om. Dinții pânzelor să fie mereu orientați în partea exterioară și nu înspre corpul persoanei care manipulează pânza.
Recomandarea specialiștilor
Modul corect de a împacheta și a păstra benzile protectoare:
Achiziționarea acestor benzi de protecție este o investiție pe termen lung în durata de viață a pânzei. Protejează atât dinții pânzelor cât și persoana care manipulează pânzele.
Pentru menținerea acestor condiții de siguranță, trebuie ținut cont și de ambalarea si păstrarea acestor protecții într-un mod corespunzător!
Ți-a placut acest articol? Abonează-te la newsletter și vei primi o dată pe lună cele mai noi materiale pe e-mail. Ne gasești și pe Facebook!
Abonare înștiințare articol nou:
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro
Comments powered by CComment