Coșul este gol

Rolul și importanța benzii de protecție pentru dinții pânzelor

Întreținerea preventivă a pânzelor panglică este foarte importantă în ciclul vieții unei pânze.

Manipularea și depozitarea pânzei făcute în mod corect, contribuie la menținerea duratei de viață a lamei, reducând în același timp reparațiile întreținerilor de urgență.

Una dintre cele mai des întâlnite probleme cu privire la defecțiunile dinților este neprotejarea lor cu banda de plastic.

Soluția pentru a evita aceste incidente este una simplă:

În momentul în care se pregătește pânza pentru expediere la client, dinții pânzei se acoperă cu o bandă protectoare de plastic- astfel în timpul manipulării pânzelor și a transportului acestora, se evită ciobirea dinților prin lovire, tocirea prin frecare și chiar îndoirea dinților.

Pânza este legată într-o buclă iar protecțiile din plastic ajută la prevenirea deteriorării dinților lamei și a persoanelor care le manipulează.

Contactul cu dinții pânzei care nu sunt acoperiți este una dintre cele mai frecvente cauze de rănire de aceea este necesară prudența atunci când manipulați orice lamă.

Gateriștii sunt sfătuiți să păstreze acoperite pânzele care vin cu banda de protecție până în momentul folosirii acestora!

Așadar, rolul acestor benzi de plastic este de asemenea și de a evita accidentele și rănirea celor care manipulează benzile.

Un alt aspect important în ceea ce privește siguranța: manipularea pânzelor se face mereu cu dinții în partea opusă față de om. Dinții pânzelor să fie mereu orientați în partea exterioară și nu înspre corpul persoanei care manipulează pânza.

BandaProtectieDinti FullImageArticle

 

Recomandarea specialiștilor

  • La fiecare comandă de pânze efectuată, să se asigure și achiziționarea benzilor de protecție pentru dinți.
  • Acestea vor fi date jos în momentul folosirii pânzelor, împachetate și păstrate în mod corespunzător.
  • Cand pânzele se vor trimite la Metamob pentru efectuarea serviciilor de întreținere, se vor expedia și aceste benzi de plastic înapoi pentru a putea fi ulterior refolosite.

Modul corect de a împacheta și a păstra benzile protectoare:

  • benzile se fac sul, conform imaginilor de mai jos:

Protectie legata

  • numele firmei să fie scris pe capătul benzii pentru a nu se încurca cu alte benzi

Achiziționarea acestor benzi de protecție este o investiție pe termen lung în durata de viață a pânzei. Protejează atât dinții pânzelor cât și persoana care manipulează pânzele.

Pentru menținerea acestor condiții de siguranță, trebuie ținut cont și de ambalarea si păstrarea acestor protecții într-un mod corespunzător!

 

Ți-a placut acest articol? Abonează-te la newsletter și vei primi o dată pe lună cele mai noi materiale pe e-mail. Ne gasești și pe Facebook!

Abonare înștiințare articol nou:

Comments powered by CComment

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish