Coșul este gol

MetaTraining HU ediţia a cincea- Martie 2023

În luna martie a avut loc primul eveniment MetaTraining din acest an.

Această ediție a fost dedicată clienților din Ungaria și ne-am bucurat de participarea a 15 firme care au avut ocazia de a participa la seminariile sustinute de colegii nostri, specializaţi în diferite domenii ale pânzelor.

De-a lungul anilor clienții noștri s-au bucurat de edițiile MetaTraining, iar feedback-ul primit din partea lor ne-a confirmat că este nevoie tot mai mare pentru astfel de evenimente.

Pentru noi ca și companie au un rol crucial în construirea și menținerea relațiilor de afaceri cu clienții. Aceste evenimente oferă oportunități valoroase de interacțiune între companie și clienți, și îmbunătățesc experiența clienților cu brandurile Metamob. 

Cel mai mai important aspect este că ne oferă oportunitatea de a afla mai multe despre nevoile și așteptările clienților. Prin aceste acțiuni obținem feedback pentru a îmbunătăți produsele sau serviciile oferite.

Pentru clienți este o oportunitate imensă să poată participa la  astfel de seminarii, unde află cum se utilizează în mod corect o pânză, cum se întreține o pânză, condiții de depozitare etc. 

 

MetaTrainingHU discutii2023

Temele cele mai importante prezentate în cadrul seminariilor au fost:

  • Condiții de utilizare a pânzelor 
  • Instruire Tensionare 
  • Instruire Ascuţire
  • Prezentarea brandului MetaForce 

MetaTRainingHU discutiiClienti2023

MetaTrainingHU poza articolBlog2

Ca de obicei, punctul culminant al evenimentului a fost vizita în producție și discuțiile ulterioare care au avut loc între specialiştii companiei noastre şi clienţi. 

 

Ti-a placut acest articol? Abonează-te la newsletter şi vei primi o dată pe lună cele mai noi materiale pe e-mail. Ne găseşti şi pe Facebook!

Abonare înştiinţare articol nou:

Comments powered by CComment

Contact

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, 440122, Jud. Satu Mare
Telefon: +40-261-711511
Email: metamob@metamob.ro

Albanian Bosnian Bulgarian Chinese simplified Croatian Czech Finnish French Greek Japanese Latvian Portuguese Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian English Romanian Hungarian German Polish